söndag 14 oktober 2007

dagens intressepil

Vi hade så kul igår, coctailfest hos en fantastisk 30-åring med trevliga människor och bra musik var precis vad vi behövde. Och barnen härligt bortskämda av finaste barnvakterna! När vi kom hem och jag var sminkad och lockad och allt tvingade jag Mats att ta ett foto till presentationen här. Fotot blev mycket, mycket snyggare än verkligheten, internet är härligt!

4 kommentarer:

sara sa...

Charlotte! Vilken puma du är! Skitsnygg! fast bäst av allt är att du ser ut precis så där i verkligheten också! Ni var råsnygga på festen!

PPernilla sa...

va söt du är min syster!!

charlotte sa...

Tack så mycket, du är så snäll, Sara. Mats tycker det är dumt att jag inte ler... Nu känns detta inlägg väldigt lunarstorm-aktigt eftersom jag inte lyckades uppdatera bakgrundsbilden ovan där jag var inklistrad. (Jag satte in mig själv svartvit till höger om dig och gjorde ditt hår ännu rödare.)

Jag lade iaf in ett hopklipp av oss på vår presentation på bloggportalen där jag inte kollat på evigheter (sök på manifestet i rutan på grön bakgrund till vänster). Har du någon framifrånbild på dig som jag kan använda? Jag har en väldigt snygg på dig där du är mörkhårig, men rött känns mer som du just nu ... eller?

charlotte sa...

och tack så jättemycket, Pernilla! E var helt lycklig igår. Ni är bäst. Puss