tisdag 25 december 2007

Julafton


julafton hos Karin var förstås också finemang! karin och jag hade själva snickrat ihop programmet för dagen, och det var schysst! Helt plötsligt kunde vi stryka Kalle Anka (för vem vill egentligen se det) och de vuxnas julklappsutdelning tog vi inte förrän vid halv tio på kvällen, medan vi drack kaffe och konjak och åt semifreddo (eller vad det nu heter!)
Tjejerna fick träffa tomten och blev fullständigt vettskrämda, men det gick snabbt över eftersom han kom med Pippi-dockor och fina böcker och snygga jeans!
Och tomten var lika snäll mot mamma och pappa! Vi fick till exempel världens finaste åkpåse till lill-bebben, från världens bästa affär uni. Var tvungen att lägga in en bild! Tänk att det är mindre än två månader kvar till jag ska få bädda in henne i den!!
Dessutom var den en lillasyster som blev friad till på julaftonsmorgon!!!! Hon fick en ring i strumpan! Så himla roligt; nu blir det snart BRÖLLOP! Förmodligen på ett engelskt gods!

1 kommentar:

charlotte sa...

Åh! så fint med frieri i julstrumpan! Låter som en superfin julafton. Jag återkommer med rapport från våra jul. A höjde knappt på ögonbrynen för tomten, men tog honom artigt i handen ...