måndag 16 juli 2007

sköna killar

Förströelse på Skåneresan: 'Heat' som verkar helt fantastiskt jäkla bra skriven, detta blir nog sommarens present-bok. Lite mycket köttmatlagning, men grymt intressant läsning. Bob Dylans show på temat baseball. Mot slutet lyssnade vi på Filip och Fredriks sommarprat. Vi är väldigt svaga för Filip och Fredrik. Jag kom att tänka på en gammal tv-krönika av Annina Rabe. Det är såna texter som gör att jag är så impad av henne.

3 kommentarer:

sara sa...

Ni verkar alltid ha det så mysigt på era skåneresor! Heat, vilken är det? Har jag nog missat! Gillade ni deras sommarprat förresten? Vi lyssnade litegrann, men nä, vi är inte så sålda på dem här hemma! man måste nog ha följt dem lite längre för att förstå deras charm!
Nu åker vi om 10 minuter, matsäcken är packad (jag har lagat röd linshummous med ajvar) och sälungen är supertrött så ska bli så mysigt att installera oss på X2000. Hoppas att jag kan lämna tröttkoman snart och börja blogga lite på riktigt igen!

charlotte sa...

Åh, den linshummousen låter fantastiskt god! Hoppas tågresan blev mysig!

Heat är en reportagebok om en New York Times-journalist, Bill Buford, som börjar som köksslav på en trestjärnig restaurang. Det stod om den i DN i våras nån gång. Fantastiskt bra skriven. Jag blir helt sugen på att börja slava på någon veganrestaurang nånstans...

Tycker du tyglar tröttkoman helt exemplariskt!

charlotte sa...

Just det, vi gillade faktiskt F&F:s sommarprat. Vi laddade ner deras första high chaparall-säsong i våras och blev rätt kära. Sommarpratet kändes lite i samma stil. Vi har nog lite samma inställning till USA.