tisdag 20 november 2007

hur orkar folk? Popmorsan reagerade väl rätt sunt på sin bakfylla själv? Pappan var ju med barnet. Samtidigt - är alkohol en rättighet värd att skriva evighetslånga inlägg om? Nu har jag inte orkat läsa allt, men verkar det inte korkat?

3 kommentarer:

sara sa...

ja, herregud, den här diskussionen är ju en sån neverending story!!! jag tycker inte heller att det är så upprörande med popmorsans festande, och jag tycker också att hon verkar ha distans till det, däremot kan jag inte låta bli att få såna super alkovibbar från isobel. hon känns bara på en sån helt annan nivå än popmorsan. tycker att hon verkar lite läskig. popmorsan däremot, känns ju faktiskt ganska skön! definitivt ingen mänsklig rättighet, jag håller fullständigt med dig charlotte! och isobel argumenterar för rätten att dricka sprit som nybliven småbarnsmamma som om det gällde kvinnors rösträtt tycker jag. vilken het potatis det är, det där med alkohol och barn. jag tycker inte att bebisar och sprit hör ihop, varken för mamma eller pappa, men jag kan inte rikigt moralisera över att människor vill dricka om de tycker att det känns bra. Det finns ju olika grader av supande. Så länge barnen inte far illa av det. Och att vara full inför sina barn borde faktiskt vara brottsligt.

charlotte sa...

Hahaha, "...kvinnors rösträtt"! Mkt bra formulerat, Sara! Jag tycker också det känns alko-aktigt att brinna så för sin rätt att dricka sprit. (jag kan inte låta bli att undra om hon inte är besviken över de positiva kommentarer hon fått). Jag hade då aldrig velat bli försvarad av henne.

Jag har dessutom förstått det som att popbebisens pappa är nykterist.

sara sa...

Jag tror också att han är nykterist! Ganska oväntat tycker jag!