onsdag 14 november 2007

VAB

Hemma med sjukt barn och sjuk Mats. Storatjejen är på dagis, utflykten till fjärlishuset blev inställd idag. Men att gå till dagis med ryggsäcken fullpackad med matsäck är halva nöjet.

Jag har målat en stol. Svart. Nu kommer lilltjejen med en saga, hon är piggare idag. Tortellini med tomatsås till lunch. Over and out.

4 kommentarer:

PPernilla sa...

Snyggt! Ska vi ge förslag till mamma och pappa att måla om pinnstolarna nere på Ven så att alla blir svarta! Snyggt! Vi köpte obehandlat träbord på IKEA i helgen. Håller på att svartbetsa det nu, och sen halvmattlacka. Sen ska vi få samma färg på våra stolar och nytt tyg på sitsen, supersnyggt!!

charlotte sa...

Tack! Känns skönt att det äntligen blir av, jag köpte färgen när jag var höggravid med A ... Nu blev jag inspirerad av Elle interiörs septembernummer. Svart är nog very 2007. Låter jättefint med era köksmöbler. Vad blev det för tyg?

Jag undrar dock om inte svart blir lite hårt på Ven, mot allt det vita och gråa. Om man tänker på hur det blev med gardinstängerna t.ex.

sara sa...

hur lyckas du göra en massa grejer när du vabbar? jag är glad om jag har fått på mig kläder och fått i mig och trollis mat under en dag hemma, speciellt när hon är sjuk och klängig och gnällig! Jag är mycket impad! och fint blev det också!

charlotte sa...

I onsdags låg Mats och A och sov tätt tillsammans hela dagen. Jag behövde bara serva med mat och sånt emellanåt så det var väldigt lugnt. Samtidigt jag var lite för orolig för att jobba hela tiden så det blev lite hemmapyssel. Kände att det var dags att ge stolarna en dust.