onsdag 27 juni 2007

Önskeblogg!

Okej, nästa vecka skall jag åka på konferens. Jag tycker verkligen att det är jättekul att packa och planera inför sånthär. Komma på små smarta lösningar för att maximera bekvämligheten, de ultimata klädesplaggen osv. Därför har jag en önskeblogg från resvana Sara, sällsynt snygg, praktisk och med känsla för guldkanter som du är: Vilka är dina bästa packnings/klädtips inför stadsresor, och resor över huvud taget?

1 kommentar:

sara sa...

Men satan också...hade just skrivit ett väldigt långt, fiffigt, välformulerat och spirituellt inlägg när det helt plötsligt raderades... Sånt här får inte hända, jag som är känslig och hormonfylld.. Jag blir ju nästan gråtfärdig. Får jag se om kan formulera om mig...

OK, nyckel till den perfekt packningen är kombinationsmöjligheterna den erbjuder! Även den bästa packning är aldrig bättre än sin svagste länk, så glöm allt för vilda mönster, som inte passar ihop med något! I min bok stavas de bästa kombinationsmöjligheterna: Få underdelar, fler överdelar. Jag föreslår: ett par svarta tights och ett par jeans. Det räcker långt! Plaggens plagg är annars klänning!!! Oändliga variationsmöjligheter, och passar vid alla tillfälle. Över ett par jeans på dagen till exempel, och barbent till kvällen, till exempel! Eller, om det är varmt, helt som den är bara! Inget är så city-chict som en fin klänning! Två par skor räcker; till exempel ett par jympaskor och ett par svarta kinaskor! En jacka och en kofta, som passar till allt annat, och en typ vit skjorta funkar alltid!

Lägg ett ombyte, necessär och tandborste i handbagaget (om det du checkar in försvinner) och sen e du redo! Happy konferensing!