måndag 13 augusti 2007

2 lästips

i brist på tid att skriva något själv hänvisar jag till Annina Rabes och Isobels inlägg i Myggor-och-tigrar-frågan. Väldigt rolig retorik tycker jag ... (Annina svarar Isobel i kommentarerna ... jag undrar om det verkligen är hon som svarat men jag tror det)

Dessutom har jag genom Linda Skugge upptäckt fotbollsfrun. Väldigt rolig blogg!

3 kommentarer:

sara sa...

ja, jag har också följt deras inlägg, och det har gjort mig ännu mer sugen att läsa. tror du inte att det var Annina som svarde? Det trodde jag! underhållande var det att läsa i allafall! nu måste väl du också vara sugen på att läsa den Charlotte? Du ska få låna den efter mig!

sara sa...

vad det gäller fotbollsfrun så har jag inte läst hennes blogg, men hon får sig en rejäl skopa av katrin Schulman i hennes blogg på stureplan. Jag vet inte riktigt vad Katrins problem är, men hon verkar så otroligt otrevlig. Det kanske iofs bara är någonslags attitiyd som hon lägger sig till med i bloggen, men hon lyckas liksom inte alls. Hennes man är ju verkligen bra i bloggform, men Katrin... Nej. Gillar inte alls. har du läst hennes inlägg om amning och rökning? Så otroligt barnsligt.

charlotte sa...

oookej, lite nyfiken blev jag ju, lånar den gärna! Men du måste spana in fotbollsfrun, lika duktig bloggare som Alex Schulman fast tvåbarnsmamma och vegetarian som hyllar Linda Skugge och miljöaktivister.