söndag 26 augusti 2007

Smaklust

Vi hann med en sväng på matfestivalen i Tanto i helgen också, och jesus vilken galenskap. Så mycket folk, så långa köer, så varmt, så omöjligt att orka leta sig fram till något gott att äta. Men idén är verkligen bra! Och lite goda ostar och gott bröd fick vi lägga våra hungriga händer på i allafall! Nästa gång är nog tipset att hänga på låset så folket inte har hunnit komma ännu, och att skippa barnvagn och mammas hund.

3 kommentarer:

charlotte sa...

Åh så kul det ändå låter, trots trängseln. Jag tycker att Street är rätt meckigt med barnvagn i vanliga fall så jag kan tänka mig. Nån kul ost? Det är sånthär jag är impad av att ni hinner med. Alla sociala grejor ni gör.

Tack för idag, jättegott och trevligt. Kram!

Anonym sa...

Alltså, vicken galenskap det var. Jag fick nästan panik, blev tvungen att sätta mig på gräset långt borta från alla och pusta innan jag kunde andas normalt igen... Men du, middag på kvarterskrogen snart snart. Puss puss! Am

PPernilla sa...

Känns skönt att höra...Tyckte det lät så härligt när jag läste reklam för det, men vi var ju inte i stan i helgen så vi kunde inte gå dit. Jag hatar dock långa köer och stora folksamlingar, så då missade jag nog ingenting i alla fall, blir bara stressad av sånt.