onsdag 22 augusti 2007

Tennis!


Jag och min syster tog oss en match klockan 7 imorse! Näst yoga måste detta vara det ultimata sättet att börja dagen på. Tennis är så himla kul! Och jag blev rätt sugen på att ta en morgonyogaklass också... här gick jag ett tag och det var verkligen superbra.

5 kommentarer:

sara sa...

Charlotte, ibland undrar jag hur många timmar du har på ditt dygn! du är faktiskt en sån där supermamma som man inte tror finns! Sover du inte? Vad är det du rationaliserar bort för att hinna allt? eller är jag bara sjukt lat? Det är iofs inte en helt osannolik förklaring, men du ska ändå ha en eloge tycker jag.

charlotte sa...

Du är så himla gullig. Jag är verkligen ingen supermamma. Och du är verkligen inte lat det minsta. Men listan på vad jag rationaliserar bort är lång och deprimerande.

PPernilla sa...

Åååå vad kul det är att spela med dig syster!! Känner mig otroligt nöjd med denna start på dagen, och naturligtvis ännu mer nöjd när jag står med min snygga tennisväska och väntar på hissen upp till kontoret och får kommentarer som "Shit, kommer du direkt från träningen". Mmmmm nickar jag och småskuttar lite sportigt in i hissen...ha ha...orkar inte ens ta trapporna upp, men jag kan ju alltid låtsas som att det beror på att jag har sån träningsverk från träningen igår...

Nästa vecka börjar vi räkna poäng också, då ska du få stryk! ;-)

karin sa...

ja jag håller verkligen med sara, du är heelt otrolig charlotte!!! fantastiskt! är imponerad!!
ska bli supermysigt att ses på söndag kram karin

charlotte sa...

Åh, tack Karin! Du är så himla himla gullig. Och du, tack så mycket för senast, det var så himla skönt att ni kom den dagen. Ser fram emot söndag jättemycket!

och Pernilla: Jag slipar på min backhand, jag... mohahahaha